DESPRE MAX SAVOR

Tradiție și Calitate

Companie cu 100% capital privat românesc, Max Savor a pornit din pasiunea pentru prelucrarea tradiţională a cărnii, fiind prima şi singura unitate de producție din România autorizată exclusiv pentru procesare grăsimi animale şi jumări. Preparatele Max Savor sunt produse într-o fabrică ultra modernă cu o suprafaţă de 1000mp, situată în centrul țării, la 10 km de Alba Iulia, în localitatea Vinţu de Jos, investiţie pornită în 2017 şi finalizată în 2020. Tehnologia modernă se îmbină armonios cu manufactura şi reţetele tradiţionale, pentru realizarea unor preparate cu adevărat savuroase.

Întreaga investiţie şi atenţia la fiecare detaliu are la bază ideea obţinerii unor produse de calitate premium, în conditii perfecte de igienă, şi respect pentru clienţi, parteneri si angajaţi. Originea controlată a materiei prime, tehnologia modernă şi inovarea permanentă a produselor Max Savor, reprezintă importante avantaje competitive şi garantează totodată calitatea produselor.

Pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, în anul 2020 a fost implementat sistemul de control al calităţii HACCP, iar în anul 2024 ISO 22000. În anul 2022, pentru a-şi asigura o parte din necesarul de energie, compania a demarat o investiţie majoră din fonduri proprii în proiectul de generare energie verde prin amplasarea de panouri fotovoltaice pe toată suprafaţa capacităţii de producție. Sistemul fotovoltaic instalat va produce aproximativ 200 MWh/an.

Garanția calității

Pentru a ne asigura că îndeplinim cele mai înalte standarde de calitate, în anul 2020 am implementat cu succes sistemul de control al calității HACCP.  Ne-am angajat într-un proces riguros de îmbunătățire continuă, un pas în această direcție fiind adoptarea standardului internațional ISO 22000 în anul 2024. Prin aceste eforturi, demonstrăm angajamentul nostru neclintit față de excelență.

Scroll to Top